Producten

Image

BODY&BESS

Body&Bess ontwikkelt sinds 2010 natuurlijke huidverzorgingsproducten die een positieve werking bieden bij huidproblemen. De producten zijn gemaakt op basis van frambozenpitolie. Deze bijzondere vruchtenolie biedt tal van voordelen voor de huid, omdat ze uitzonderlijk rijk is aan vitamine A en E, antioxidanten, omega-3 en -6. Een unieke samenstelling, met een heilzame werking op de huid.

Hoogwaardige producten

Als Body&Bess brengen wij hoogwaardige, natuurlijke huidverzorgingsproducten met een uitgesproken effectieve werking op de markt. Dit zowel voor particulieren als voor professionelen.

De schoonheidsproducten zijn gebaseerd op natuurlijke grondstoffen. Hierbij wordt veelal gebruik gemaakt van hoogwaardige extracten uit rest- of nevenstromen van plantaardige oorsprong.

Jouw tevredenheid centraal

Een doorgedreven service is voor ons van het grootste belang. Lees zeker even wat onze klanten vinden. Met onze natuurlijke huidverzorgingsproducten beloven we jou een gezonde en frambozenzachte huid.

De beste oplossing bieden voor de veeleisende en gevoelige huid, daar tekenen we voor. Body&Bess is een 100% Belgisch familiebedrijf dat natuurlijke verzorging brengt op basis van een hoge concentratie frambozenpitolie met als doel de huidweerstand te versterken en op te bouwen, de celgroei te stimuleren en de huid te herstellen. Kortom: Met Body&Bess gaat de huid heropleven.

Meer info op www.bodyandbess.com