Lichaamspakking & peeling

lichaamspakking-peeling

Lichaamspakkingen

Ontspannend voor lichaam en geest. Lichaamspakking bevatten heilzame substanties, het zorgt voor nieuwe energie en verstevigt de huid. Het werkt effectief en geef direct een voelbaar resultaat. Ze kunnen in ongeveer één uur de stofwisseling van uw gehele lichaam ontgiften, stimuleren, voeden en verzorgen. Na ongeveer 20 minuten in de pakking te hebben gelegen, voelt u zich zeker weer als herboren.

Peeling

Om een mooie egale en zachte huid te krijgen is het verwijderen van dode huidcellen heel belangrijk. Dit noemen we met een mooi woord: exfoliëren.

Elke dag laat je huid ca. 30.000 dode huidcellen los, uiteraard worden deze van binnenuit weer aangevuld, zo schuift het rijtje telkens een stukje op. Om dit natuurlijke proces te helpen en zo een mooie stralende huid te krijgen en te houden kun je dus een peeling gebruiken.

Prijzen

Pakkingen

  • Algenpakking + massage: € 120
    Deze verstevigende algenpakking met spiruline heeft een regenererende eigenschap. Uw huid zal nadien zijdezacht aanvoelen.
  • Fangopakking + massage: € 120
    Warmte therapie met geneeskrachtige mineralen voor nek en rug. De klei stimuleert de bloedsomloop en geeft nieuw leven aan de huid.
  • Peeling + pakking + massage: € 170